Løpsdebut for Travskolen

Torsdag 26/10 er det klart for løpsdebut for Klosterskogen Travskole. Ponnien Sophi’s Amaryllis skal ut i Teddy Gutten Støen’s ponniløp sammen med sin eier Sander R.N. Høier. Ekvipasjen står perfekt til i 1-spor, men er ute mot tøff motstand i ett løp med hele 11 deltagere. Målet er og få en fin start, og forhåpentligvis være med der fremme så lenge som mulig. Sophi’s Amaryllis, eller My som hun kalles til daglig er en ponni med stor kapasitet som forbedrer seg stadig. Nå kommer hun ut etter en liten pause og sommerbeite, og trenger nok noen løp i kroppen før hun er helt på topp. Møt opp på Klosterskogen Travbane på torsdag klokka 18.25 og hei på de unge talentene. Dette er fremtidens toppkusker!