Full restaurant og flott stemning

Torsdag 9. November 2017.

Telemark Travforbunds dag ble en flott dag på Klosterskogen. Med sponsorer i alle løp og full restaurant ble det en hyggelig start på årets julesesong. Ca. 500 gjester fant veien til Klosterskogen denne torsdagskvelden hvor ribbe stod på menyen fra kjøkkenet. Telemark Travforbund hadde gjort en flott jobb med å skape en fin ramme for arrangementet.

Vi takker Urmaker Skorve, TeleGas, MegaFlis, Duestien Spill og Kiosk, Bø Camping, Rørlegger’n, Rema 1000 Moflata, Bryggeriet Pizza og Melum og Solum Travklubb som sponset hvert sitt løp denne dagen og til Cirkle K som la sitt forhandlermøte til oss denne dagen.

Velkommen til neste travkjøring og et nytt julebord den 27. november. Bordbestilling gjøres til 35 59 14 50.