Arkaden og Skien By inngår samarbeid med Klosterskogen Travskole

Tirsdag ettermiddag ble avtalen mellom Arkaden, Skien By og Klosterskogen Travskole signert. Avtalen innebærer et samarbeid som skal skape aktivitet i Skien by under flere arrangementer i 2018. Gjennom aktiv deltagelse på handelstorget i Skien vil Klosterskogen Travskole være tilstede i by bildet gjennom året slik at alle som vil kan bli bedre kjent med oss og våre tilbud.

Som en del av samarbeidet vil Klosterskogen travbane promotere byen ved sine arrangementer gjennom hele sesongen og Ponniløpet på påskeaften er  sponset av Arkaden og Skien By.

For travskolen er dette et viktig samarbeid for å synliggjøre vår aktivitet og med møteplass i Skien sentrum blir vi mer tilgjengelig for folk flest. Møte mellom hest og mennesker setter en flott ramme på handelstorget gjennom 2018. Første gang vi kommer til Skien sentrum i denne omgang er lørdag 17. mars.

Vi gleder oss til dette samarbeidet.