Mye gøy som skjer i ponnitravet om dagen!

Det er stor aktivitet i ponnitravet i Telemark om dagen.

På torsdag hadde vi ett ponniløp på Klosterskogen med hele 11 meldte ponnier, dessverre ble det noen strykninger, men det ble allikevel ett veldig fint løp. Sørlands-ponnien Ødegaardens X-ellent og Mariell Topland Vereide stakk av med seieren foran Travskolens egen Emmeros Hannah og Celine Rød. Nummer 3 ble en meget godt avsluttende Luffsan sammen med Ingrid Elise Rød.

På lørdag ble det arrangert Ponnigalla på banen. Hele 20 kusker skulle hedres, og ca 50 personer hadde møtt opp på historiens første Ponnigalla. Alle virket til å kose seg, og arrangementet ble en suksess. Samtlige kusker fikk premie og diplom for innsatsen i 2017, og noen ble hedret litt ekstra.

• Årets ponniekvipasje: Celine Rød og Charlie CC, gitt av Telemark Travforbund og Telemark Hesteeierforening
  • Årets kjempe: Træthaugs Alvin (Brage og Henrik Undem)
  • Årets travskoleelev: Ola M. Skårdal
  • Årets A-ponni: Charlie CC (Celine Rød)
  • Årets BCD-ponni: Perle Anna (Ann Jeanett Johansen)
  • Årets overraskelse: Månstorps Fax (Tuva Sofie og Sol Emilie Risdal)
  • Årets hedersponni: Eksl. Classic Lady (Sarah Rød og Amalie B. Martinsen)
  • Årets nykommer: Ida Bø Bakka
  • Årets storløpsvinner: Ingrid Elise Rød

I tillegg fikk Hans Martin Rød, Sol Emilie Risdal, Mina Charlotte Rølvaag og Sebastian Rød en hederspris for sine innsatser gjennom mange år i ponnitravet.

Øvrige priser ble gitt av Telemark Ponniutvalg og Klosterskogen Travskole.

Dette arrangementet er definitivt noe vi må fortsette med, for dette er fremtidens kusker, hesteeiere og trenere.

Neste ponniløp på Klosterskogen er ikke før langfredag, men det er ikke stille på ponnifronten allikevel. På Jarlsberg fredag starter to av Travskolens ponnier, Orkan med Ida Bø Bakka og Cassandra med Nicholas Kjerpeseth. I tillegg starter Glentans Sonette og Gunnar E. Wibstad fra Telemark.

På søndag er det en annen gren som gjelder, da er det agility-konkurranse på banen. Dette er også ett uttak til Trekampen, en konkurranse mellom forbundene i hele landet. I fjor vant Telemark, kan vi gjøre det igjen? Trekampen går på Drammen 6-8 april. Spennende blir det garantert, både uttaket og selve Trekampen.

Følg med på ponnigjengen vår, dette er fremtiden!