Sparebank 1 Telemark blir V75 Gullpartner

07.04.2017
Artikkelbilde
Jan Berge, Samfunnskontakt Sparebank 1 Telemark og daglig leder Glenn Anda Pettersen.

Endelig kan vi ønske Sparebank 1 Telemark velkommen inn som V75 Gullpartner.

Samarbeidet er basert på et felles ønske om utvikling. Jan Berge i Sparebank 1 Telemark sier at banken ønsker å være en partner på flere arenaer og ikke bare fotball. Med Klosterskogen Travbane oppnår vi en større bredde for våre engasjementer. Utvikling av hele Telemark er viktig for oss i Sparebank 1 Telemark. Banken for Telemark og Telemarkinger.

For Klosterskogen Travabne er dette en liten milepæl å få banken med som Gullparter. i følge Daglig Leder ved banen tilfører denne avtalen banen både kompetanse og middler til å nå langsiktige mål. Sparebank 1 Telemark inngår i vårt V75 partner på gull nivå, hvilket gir oss en ny bedrift inn i sponsorpoolen. Avtalen er toårig med mulighet for utvidelse etter to år.

V75 patnerbedrifter er nå Sparebank 1 Telemark, MegaFlis, TET, Yesbox.se, Pizzabakeren.