Ny leverandør av regnskapstjenester

15.03.2017
Artikkelbilde

Klosterskogen travbane avslutter regnskapsavtalen med Norsk Rikstoto og inngår nytt samarbeid med TET Grenland AS om de samme tjenester.

Etter lengere tids vurdering har vi kommet til at det vil være en bedre løsning for Klosterskogen travbane å kjøpe regnskapstjenester lokalt i Telemark. Vi har fått frem forhandlet en avtale som sikrer oss kostnadsreduksjoner de neste to årene for regnskapstjenester samt at TET Grenlang AS går inn som en av våre V75 Gullpartnere som sponsor og tilfører driften nye midler gjennom sponsoravtalen.

Vi er glade for å få på plass en fullverdig leverandør innen dette området, og med en totalleverandør rett utenfor egen dør gir oss muligheter for en tettere oppfølging og utvikling av selskapene.

TET Grennland inngår da i sposorpoolen ved Klosterskogen gjennom sin avtale og vi ser frem til å ta fatt på dette arbeidet.

Avtalen omfatter AS Klosterskogen Travbane, Telemark Toto AS og Moe Odins Legat.

Avtalen vil bli endelig signert torsdag 16. mars kl 1700 på Klosterskogen Travbane.