Foredrag baneunderlag

tirsdag 5. desember 17:00

Ønsker du å vite mer om hvordan underlaget påvirker hestevelferden? Etter at Lars Roepstorff og Calle Johanson har foretatt tester av Klosterskogen Travbane og rettstrekket på Furuheim tidligere på dagen, inviteret Telemark Toto til foredrag om baneunderlag ved professor Lars Roepstorff og Calle  Johanson.

De presenterer resultater fra sitt forskningsarbeide på underlag. Det blir anledning til å stille spørsmål om temaet og hva man kan foreta i egne treningsområder for en forbedret hestevelferd.

For at vi skall ha en brukbar oversikt over hvor mange som kommer må man melde seg på  til foredraget. Dette gjøres til kontoret på 35 59 14 50 eller til firmapost.klosterskogen@rikstoto.no

Prosjektet er i samarbeid med Hãstsportens Nationella Siftelse i Sverige og du finner mer om dette på deres nettsider.