Torsdagstrav 19 april

torsdag 19. april 18:00

Dagens løpsnavn på Klosterskogen travbane

Lonna, eier Jens Pedersen Slotnes var den første vinner av det tradisjonsrike Jacob Meyers pokal som i 1896 gikk på Frognerkilen. I 1901 vant også Hildur, eier Gunnulf Staurheim, Jacob Meyers pokal. En vinner som stadig gikk igjen tidlig på 1900-tallet når kjøringene ble arrangert på Børsesjø var Sylfiden II, eier G. Vefald. De seiret i Bratsbergløbet og Avlsløbet i flere år på rad.

Frik, eier Nils Staakkan, var en 17 år gammel vallak som vant på Børsesjø i 1910.

Star McElwyn, eier A.N. Funnemark, var en stortraver som vant bl.a. Skandinavisk Mesterskap på Charlottenlund som 4 åring i 1934. Hingsten ble for øvrig også benyttet i avlen.

I 1943 markerte Peter Glow, eier Oluf Kristiansen, seg også på Klosterskogen. Frøy, eier  Ketil Askildt, vant Axel Jensens løp  i 1961, noe som også Senator Royal, eier Stall Ramberg, klarte i 1965.