Hvordan finne frem

Adresse: Tokkevegen 17, 3733 SKIEN

GPS-koordinater:

59º.19’04,53’’ N –  9 º.59’94,05’’ Ø (Hovedinngang Klosterskogen Travbane)

Med buss:

Fra Skien Sentrum:

Ta M2 mot Skjelsvik o/Tollnes. Gå av på stoppested Gimsøy. Derfra er det 7 minutter gange opp Bambleveden og til høyre inn Tokkevegen.

Ta M3 mot Skjelsvik o/Klyve. Gå av på stoppested Bamblevegen. Derfra er det 5 minutter gange ned Bamblevegen og til venstre inn Tokkevegen.

Fra Porsgrunn:

Ta M2 mot Falkum o/Tollnes. Gå av på stoppested Gimsøy. Derfra er det 7 minutter gange opp Bambleveden og til høyre inn Tokkevegen.

Ta M3 mot Skien o/Klyve. Gå av på stoppested Bamblevegen. Derfra er det 5 minutter gange ned Bamblevegen og til venstre inn Tokkevegen.

Fra Ulefoss:

Bytte av buss i Skien sentrum for så å ta M2 eller M3 ut til banen.

Reiseplanlegger finner du på www.farte.no

Med Bil:

Fra Skien Sentrum:

Klosterskogen Travbane ligger 3 km fra Skien sentrum. Fra Skien sentrum kjører du RV36 fra Skien mot Porsgrunn. Ta inn på Grogata og ta til høyre ved lyskryss på Gimsøy. Her er det skiltet «Travbane». TA deretter til høyre inn på Tokkevegen.

Fra Porsgrunn sentrum:

Følg riksvei 36 Porsgrunnsvegen mot Skien. Ta til venstre i rundkjøring ved Gråtenmoen inn på Telemarksveien. Etter 800 meter ta til høyre inn på Bamblevegen (skiltet med «Travbane») Ta deretter til venstre inn på Tokkevegen.

Fra Ulefoss:

Følg riksveg 36(Hollavegen) mot Skien til Moflata. Ta til høyre i rundkjøring inn på Telemarksvegen (Skiltet «Travbane»). Kjør 800 meter. Ta til venstre inn på Bamblevegen (Skiltet «Travbane»). Ta deretter til venstre inn på Tokkevegen.

Parkering:

Ved travbane er det stor parkeringsplass. Vi henstiller publikum til å parkere utenfor hovedinngangen.

Våre samarbeidende hoteller

Thon Hotell Høyers,