Treningstider

Klosterskogen Travbane

Klosterskogen Travbane er åpent for trening alle dager fra 0800 til 2100. Unntaket er løpsdager da banen er stengt for vedlikehold. Tirsdager er det i vinterhalvåret flombelysning av banen til kl 19.30.

Ved stor nedbør vil banen måtte stenge uten forutgående varsel. Banen vedlikeholdes alle hverdager morgen og ettermiddag. I helgene er det ingen preparering.

Furuheim Treningssenter

Furuheim treningssenter er åpent for trening alle dager. Vedlikehold av løyper og  rakbane gjøres alle hverdager på formiddagen. Ved store snømengder eller løpsdager vil vedlikeholdet være prioritert til Klosterskogen Travbane.

Furuheim Treningssenter er åpent for alle med hest i travtrening tilknyttet Telemark Travforbund.

Det er ingen flombelysning ved Furuheim, så her må man selv avpasse treningen etter forholdene.